Få privatøkonomisk rådgiver som privat

Firmer har alle et regnskabsprogram, en bogholder og en revisor.

Det har de, fordi at rod i økonomien er lig med døden for en virksomhed. Faktisk er den hyppigste dødsårsag blandt danske virksomheder likviditetsdød.

Hvorfor skal det være så meget anderledes for så vidt angår privatpersoner?

Det er der færreste danskere, der som privatpersoner har tilknyttet en privatøkonomisk rådgiver. En uvildig økonomisk rådgiver. Men som du kan se, hvis du følger linket herover findes der mange og du gør klogt i at føje en til dit liv.

Det vil jeg gerne give et par gode grunde til her:

Du får for lidt ud af dine penge

Du investerer lige nu dine pensionspenge – selvom du ikke ved det. Men forvalter dit pensionsinstitut dine penge godt nok? Det kan en uvildig økonomisk rådgiver.

Er du i øvrigt en af de ca. 1/3 af alle danskere, der har en opsparing og ikke lever måned til måned med din løncheck, kan en rådgiver hjælpe dig med at placere de penge bedst muligt.

Du får sandsynligvis for lidt ud af dine penge lige nu – men det kan du heldigvis ændre på.

Gældsrådgivning

Måske sidder du lige nu i større gæld, end du kan overskue. Sådan har flere hundrede tusinde danskere det. Vi taler ikke almindelige realkreditlån, men dyre bolig- og forbrugslån, der ødelægger det månedlige budget til mad og andre udgifter.

Med gældsrådgivning er det muligt at lægge et budget, forsøge at indgå aftaler med kreditorer og i det hele taget forbedre dine muligheder for faktisk at betale af på din gæld. Læs mere om lån og finans på A-Finans.dk.

Et liv i gæld er ikke altid lige sjovt – men husk på, det er muligt at gøre noget ved det.

Betaler du for meget til forsikringer og abonnementer?

At have flere penge til overs kan opnås på to måder: Enten skal du tjene flere penge eller så skal du bruge færre. Den sidste er nemmere at have med at gøre end den første.

Især unødvendige forsikringer og dyre løbende abonnementer med snablen ned i vores forbrug kan koste mange penge på sigt. Og du opdager dem ikke i løbet af en almindelig måned.

Få tjekket dine abonnementer af en professionel – det kan der også være mange penge at spare på!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *