Portal lover: Find dygtig bogføring i København

Den rigtige bogholder kan være svær at finde – især fordi, den rigtige bogholder er en kombination af en skarp pris, branchekendskab og god kemi mellem bogholderen og dig.

Det kender virksomheden JUF.dk alt til. Her går dagligdagen nemlig med at hjælpe danske virksomheder og private med at finde en både billig og dygtig bogholder.

Især i København er der lige nu stor efterspørgsel på bogholdere, hvilket har manifesteret sig i siden om bogføring i København på JUF.dk.

Halfdan Timm, stifter, fortæller:

”København, Aarhus og Aalborg er alle gode byer at søge en bogholder i, for her er der mange virksomheder og det tiltrækker regnskabsvirksomhederne”.

Mange virksomheder er en fordel, da det øger chancen for det rigtige match:

”Derfor er det nemmere i de store byer at finde en bogholder, der er vant til at arbejde med lige netop din type af virksomhed”.

Prisen på bogføring falder

Internetvirksomheder som JUF.dk, der er med til at skabe synlighed i hele bogføringsbranchen, er også med til at sætte priserne under pres.

Ved at sende opgaven i udbud og derved indhente priser bliver markedet synligt, og det er med til at presse priserne ned.

Men prisen er i sidste ende ikke nødvendigvis det, der afgør hvilken af 3 bogholdere, der bliver valgt til en given opgave. Det afslutter Halfdan Timm med:

”Kemi mellem tilbudshenter og revisor er i sidste ende det, der afgør hvem af 3 revisorer der bliver valgt”.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *